George Michael for 3. gang

19. maj 2011

I formiddags åbnede Billetlugen for salg af billetter til George Michael og da jeg har være i København og se han både i 2006, og til den sidste store koncert i 2008, måtte jeg osse bare se om det var muligt at få billetter til koncerten den 2. september i år.

Jeg havde sat min kalender til at komme med en pupup 10 minutter før salget startede og da jeg klikkede på linket til biletterne, stod der at jeg automatisk ville blive sat i kø. Præcis klokken 10 hoppede jeg om på siden og minsandten om ikke jeg kunne vælge det antal biletter jeg ville have og gå direkte til betaling, modsat tidligere stressede køb, hvor jeg sad og opdaterede siden for i det hele taget at komme ind. Fantastisk.

Og hvilke billetter jeg har været heldig at få fingre i – række 10 helt forrest. Det bliver for vildt og jeg glæder mig virkelig til en mindre koncert. 🙂


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
~Klik for stort billede.

I samme genre

5 kommentarer

 • Svar Anita 19. maj 2011 at 19:04

  Måske ses vi i vrimlen 🙂

  • Svar Catarina 19. maj 2011 at 19:25

   @Anita: Det kunne være rigtig hyggeligt. 😀

 • Svar Pernille 19. maj 2011 at 20:18

  Lækkert. Og god fornøjelse 🙂

  • Svar Catarina 19. maj 2011 at 20:55

   @Pernille: Tak skal du have. 😀

 • Svar Spørg lige om jeg glæder mig 2. september 2011 at 06:45

  […] har jo som tidligere nævnt set og hørt ham et par gange i København og jeg er sikker på at dette bliver en oplevelse ud […]

 • Skriv gerne en kommentar