Det har været det mest fantastiske

20. maj 2011

..vejr i dag, og jeg har fået nået rigtigt rigtigt meget, mere end jeg egentligt havde planlagt. Jeg var nød til at køre to gange til blomsterbiksen, da jeg ikke kunne have det helt i bilen af én gang. Og så fik jeg endda ikke plantesætte til kapilærkasserne, da de var udsolgt – så 2 tomatplanter 1 chili og nogle krydderurter venter på at komme i nogle plantesække, når jeg får fundet nogle. 🙂

Hvis det ikke var fordi jeg løb tør for pottemuld, så var de sidste 4 mindre potter også plantet til, men det må blive i morgen eller søndag. Ud over at plante potterne til, flyttede jeg også lige 3 blåpuder om foran, plantede 10 jordbære, 2 sommerfuglebuske, 2 squash, 2 blåbærbuske, 2 store lupiner, 10 egefeu, 12 storkenæb, flyttet en lille hortensia, som ikke trivedes der hvor den stod, og ordnede minidrivhusene, for til slut at vande alt det nye.

Efter et bad var det tid et lækkert grillmåltid kreeret af Søren – dejligt som vi supplere hinanden, er det u tid til en blogrundfart og afslapning.

*Husk du kan klikke på alle billederne og få dem vis i stor.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Michael Hanmann 20. maj 2011 at 20:48

  Det lyder som den perfekte dag, dejligt med en god gang mad tilberedt på grill, efter en travl plantedag.
  I kærlige tanker, god Fredag.

  • Reply Catarina 21. maj 2011 at 06:25

   @Michael Hanmann: Det var dejligt at vejret var så dejligt at det var muligt at gå og lave noget i haven uden at skulle have alt for meget tøj på – nu behøver eg ikke lave ret meget resten af sommeren og kan bare læne mig tilbage og nyd og det er jo vad livet skal – nemlig nydes. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.