Mandagen der blev væk

5. juli 2011

~Mobilbillede: Bossens moreller, eller faktisk er det kun de sørgelige rester af gårsdagens høst.

Tirsdag smuldrede mellem fingrene på mig og inden jeg fik set mig om, var det tid til at kravle til køjs. En god arbejdsdag, som indbefattede bossens moreller, som hænger på træerne uden for vinduerne, blev fulgt op at et besøg hos IKEA, Jysk og til slut Computercity. Alle steder blev er købt et par enkelte ting og jeg kan nu erklære mig klar til ferien. 🙂

Da jag arriverede hjemme kastede jeg mig over lidt mad sammen med sønnike, for derefter at tage et godt greb om plæneklipperen, for med alt det vand og varme, okser græsset helt vildt hurtigt. Efter et par timers dans med den larmende maskine, var det tid til at tage mig af ukrudtet mellem fliserne. En dejlig stille beskeftigelse hvor tankerne kan flyde frit. Og det gjorde de.

Aftenen kom og jeg landede i sofaen og så var den mandag ligesom gået.

Nu er det tirsdag og en ny da er for længst gået i gang, inden lige er jeg atter at finde på det hyggelige kontor med udsigt til moreller. Og jeg tror også at der i dag igen skal plukkes så vi kan spise os en pukkel til. 🙂

God tirsdag

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Liselotte 5. juli 2011 at 07:31

  Rigtig god tirsdag til dig, Catarina 🙂

  • Reply Catarina 5. juli 2011 at 07:38

   Mange tak og i lige måde Liselotte. 🙂

 • Reply Helle K. 5. juli 2011 at 18:36

  Jeg elsker moreller ligeså højt som jeg elsker kirsebær 🙂 men har ikke lige adgang til et træ.

  • Reply Catarina 5. juli 2011 at 18:58

   @Her elsker vi alle også moreller og kirsebær og vores træer har blomstret fint, men der er ikke en morel på dem – så jeg hugger chefens. 😀

 • Reply Jens 1. august 2011 at 16:01

  Bossens moreller – det er da en frynsegode som man kan bruge til noget. Men husk, at alle frynsegode skal opgives til SKAT. Jeg ved ikke hvor moreller skal anføres, men jeg er sikker på at du kan finde en lille plads. 😉

  • Reply Catarina 1. august 2011 at 18:08

   @Jens – det er ikke fynsegode, da det ikke er anderledes end de virksomheder der stille er frugskål frem til medarbejderne. Her skal vi dog bare plukke selv. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.