De bare venter på at jeg skal ta’ dem

28. juli 2011

Det er første gang at vores noget forkommen ribsbusk nede bag ved bugner som den gør i år. Og da jeg i går gik havevandring med min far, blev vi enige om at den skal flyttes længer op i haven hvor den får mere luft. Så et lille flytte projekt venter allerede til efteråret. Men lige nu, må jeg vist heller få plukket så der kan blive til en omgang ribsgele til vinter. 🙂
 
 
 
 

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply marianne Sa 29. juli 2011 at 10:31

  Ummm – eller en omgang rysteribs.

  • Reply Catarina 29. juli 2011 at 13:25

   @Marianne Sa – nå… ja, det kunne man jo osse. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.