Ikke en god blogger

3. august 2011

Ja, det er jeg ikke for tiden, for jeg må ærligt indrømme, at vejret og udendørslivet trækker mere end computeren gør, også selvom jeg kunne tage den med i det fri, så gør jeg det ikke. Udelivet i DK er så kort en fornøjelse, at det er med at nyde det, så længe det er muligt. 🙂

Ha’ en god, solrig og dejlig onsdag.

I samme genre

10 kommentarer

 • Svar Deborah 3. august 2011 at 08:23

  Det er helt okay Catarina, sådan tror jeg, vi er mange, der har det i øjeblikket. Mig selv inklusiv. Det værste er dog, at jeg ikke kan forevige og eksperimentere med kameraet p.t., for det er i stykker. Skal til “doktoren” med det i dag 🙁 God dag til dig også!

  • Svar Catarina 3. august 2011 at 20:01

   @Deborah – Jeg har ikke brugt mig kamera de sidste dage. Her bruger jeg min mobil til “registreringsfoto” (som jo er dem der bare understøtter historien) og det fungere fint og den har jeg altid ved hånden. Har du ikke dit Canon IXUS?

 • Svar marianne Sa 3. august 2011 at 11:15

  Ja, vi må nyde sommeren mens den er her – vi har jo en “dejlig” lang vinter til at blogge i.
  I næste uge skal jeg på fotokursus på Vrå Højskole. Om jeg glæder mig – Jaaaaaaaaaaa.

  Klem og nyd sommerdagen – så længe den varer.

  • Svar Catarina 3. august 2011 at 20:03

   @Marianne Sa – Øjj, hvor er jeg misundelig – gad virkelig godt på sådan et kursus. Glæder mig til at de billeder fra din hånd efter kurset. Rigtig god fornøjelse. 😀

   Klem og nyd de sidset dag med sol i denne omgang. 🙂

 • Svar FruE 3. august 2011 at 18:31

  Pyt med det. Nyd bare det fantastisk danske sommervejr mens det er her. Indetimerne kommer sikkert før vi aner og så er det igen tid til pc 🙂

  • Svar Catarina 3. august 2011 at 20:03

   @FruE – der skal nydes, for lige om lidt er det efterår og ja, så bliver der tid og lyst til computeren (udover arbejde). 😀

 • Svar Helle 3. august 2011 at 20:40

  Så sandt. Og der kommer masser af mørke vinteraftener, hvor man kan hygge sig med bloglæsning – så det er om at nyde sommeren nu den er her.

  • Svar Catarina 4. august 2011 at 07:31

   @Helle- Det er nemlig lige det der gør og de kommer hurtigere end hvad vi regner med. 🙂

 • Svar Donald 4. august 2011 at 10:23

  Du milde moses, du er da underlig, tænk at foretrække sol og glade dage fremfor en dødssyg computer!

  • Svar Catarina 4. august 2011 at 18:01

   @Donald – ja, det er der ikke mange andre der gør – velda Donald. 😆

  Skriv gerne en kommentar