Nu må der nydes i stor stil

13. august 2011

Efter endt hækketrimning og oprydning, kastede jeg mig over et par maskiner tøj, så nu, på trods af at skyerne er dem der hersker på himlen lige nu, allerede er tørre. Det er egentlig ikke sådan koldt derude i haven, men det er altså heller ikke varmt og da slet ikke til flere timers terassehygge, men små stunder af gangen inden vi atter trækker indenfor.

Haven er hyggelig lige nu, men solen mangler altså – så jeg glæder mig til udsigten den kommende uge, som lover mere sol og mindre skyer.

I samme genre

2 kommentarer

  • Svar FruE 13. august 2011 at 15:55

    Sol i næste uge? Det vil jeg se frem til. Skønt når ens have står trimmet 🙂

    • Svar Catarina 13. august 2011 at 16:23

      @FruE – jeps, det bliver dejligt og måske tempera på 20° 🙂

    Skriv gerne en kommentar