Lidt huller

30. august 2011

Det syner og føles meget som efterår derude i verdenen. Det regner lige lovligt meget efter min smag, men haven synes om det, så det er ikke så skidt at det ikke er godt for noget, hedder det vist. Huller i skyerne er der, men jeg tror de bliver stoppede inden længe.

Med de efterårs lignenede tilstande, synes jeg også at mit normale aa-menneske er ved at blive til et enkelt a-menneske. Jeg har skisme ikke længere så let ved at svinge benene ud over kanten som når solen stråler fra en skyfri himmel og den lune luft fra det åbenstående vindue kildre i næsen.

Tirsdagen er skudt igang, og jeg skal nok nå at komme op i omdrejninger inden den for alvor går løs. Det ved jeg. For jeg kan jo når det gælder.

Du ønskes en dejlig tirsdag herfra Fyn af. 🙂

I samme genre

2 kommentarer

 • Svar Liselotte 30. august 2011 at 07:47

  Jeg har det akkurat som du. Det er blevet en lille smule vanskeligere at komme op om morgenen. Nu er der mørkt og gråt, vådt og køligere, men mon ikke dagen alligevel skal ende skønt? Jeg tror det 🙂

  Rigtig god tirsdag til dig 🙂

  • Svar Catarina 30. august 2011 at 07:52

   @Liselotte – mange tak og rigtig meget i lige måde. Jeg er sikker på at dagen nok skal blive skøn, for i sidste ende er det os selv (for det meste) der afgøre det. 🙂

  Skriv gerne en kommentar