Pyha, sikke en dag

1. september 2011

I morges smuttede jeg tideliger ud af døren og jeg kom også senere hjem. llerede kl 8:30 have jeg et møde men en gut fra et firma som producent salgsdisplays og kl 9:00 skulle jeg til møde med en af vores leveørndøre til vores vintersortiment. Derefter gik det lag i sav og et produktsom vi troede vi havde klar til salg fra næste uge blev ændret og jeg er nu igang med at designe en ny etiket – anden størrelse og med andet indhold. Derudover, var der andre løse ender som helst skal kunne nå sammen inden vi rammer weekenden. Så selvom jeg har en halv arbejdsdag i morgen (det er jo fredag og det er lig med kort dag) så tvivler jeg på at jeg når det inden for arbejdstiden. MEN jeg håber.

I samme genre

2 kommentarer

  • Svar Helle K. 1. september 2011 at 19:02

    Krydser for at du får tidligt fri i morgen 🙂 Håber, at du hygger dig med arbejdet, hvis nu det trækker ud.

    • Svar Catarina 1. september 2011 at 19:08

      @Helle K. – Tak skal du have ven. Håber også at det hele køre som smurt uden afbrydelser. Men ellers, ja så hygger jeg mig helt sikkert, for weekenden banker på døren. 🙂

    Skriv gerne en kommentar