Så er der købt garn

19. september 2011

Og nu gælder det om at få slået op og sat i gang. Jeg glæder mig til at se hvordan det går og resultatet kommer til at stemme overens med billedet. 🙂

     

- Tak fordi du havde lyst til at læse med -

Kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–> Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Rejen 19. september 2011 at 17:47

    God fornøjelse, bliver spændende at se hvad det bliver til..;D

    • Reply Catarina 19. september 2011 at 17:52

      @Rejen – Takker men det skulle nu gerne blive til den halsting jeg skrev om i går. 😀

    Skriv gerne en kommentar