Google Translate

20. september 2011

Jeg er ret ok til både engelsk og tysk, men hollansdsk er altså ikke min stærke side. Så lige nu, hvor jeg sidder og skal oversætte nogle hollandske regeringsdokumenter, er jeg altså ekstrem glad for, at nettet er opfundet og at Google Translate er frit tilgængelig, selvom jeg ikke kan rette mig 100% efter Google Translate, så er det da en stor hjælp.

Nå tilbage til arbejdet. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Per 20. september 2011 at 09:50

  Nice translator på http://nicetranslator.com/
  kan også være til meget hjælp 😉

  • Reply Catarina 20. september 2011 at 15:58

   @Per – Aii fedt, den må jeg heller få prøvet næste gang jeg står over for sådan en opgave. Forhåbentlig vare det et godt stykke tid endnu. 🙂

  Skriv gerne en kommentar