Ikke meget

22. september 2011

Her foregår ikke det store. Arbejdsdagen er forløbet som smurt. Vejret har været yderst vekslende hele dagen, men nu er det dog smukt og bidende koldt. Jeg strikker på livet løs og glæder mig til at tage den næste Drops i brug. Livet leves, i mit helt eget tempo, og det sætter jeg pris på.

I samme genre

2 kommentarer

 • Svar Helle K. 22. september 2011 at 21:32

  God fornøjelse med dit strikketøj 🙂 Jeg har holdt lidt lav profil, kroppen er ikke så samarbejdsvillig i dag – håber at det hele er bedre i morgen.

  • Svar Catarina 23. september 2011 at 07:03

   @Helle K. – Det blev ikke til så meget, da der kom krimi og jeg er ikke god til at strikke samtidig med at jeg skal se krimi. Men i dag, tror jeg jeg når lidt mere. 🙂

   Håber du har det bedre i dag og kan få tid til at nyde den smukke dag som venter. 🙂

  Skriv gerne en kommentar