Lidt til de unge mennesker

24. september 2011

Jeg er ved at være klar til at tage en tur til det Jyske, mangler lige en lille tur under bruseren og så er jeg køreklar. Jeg har lige bagt lidt snaks til de unge mennesker som i aften skal hygge her og passe hus. Jeg tror jeg får en lille stjerne for det. 🙂

Men nu vil jeg smutte ud og se om jeg kan få vasket nattens rester af.

Ønsker dig en skøn lørdag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Michael Hanmann 24. september 2011 at 11:24

  Hvor er du ihærdig Catarina, de snaks ser gode ud, rigtig god tur til det Jyske.
  I kærlige tanker, god weekend.

  • Reply Catarina 25. september 2011 at 13:12

   @Michael – De er gode og ret så lette at lave. God søndag. 🙂

 • Reply Gitte - RAV OG KRAT 24. september 2011 at 12:16

  MUMS! God weekend 😉

  • Reply Catarina 25. september 2011 at 13:12

   @Gitte – nemlig og i lige måde. 🙂

 • Reply Helle K. 24. september 2011 at 22:52

  Den må jeg da prøve at efterligne 😉

  • Reply Catarina 25. september 2011 at 13:13

   @Helle K. – det er ret simple og de unge mennesker er vilde med dem. 🙂

  Skriv gerne en kommentar