Smuk søndag morgen

13. november 2011

Søndag morgen er ualmindelig kold, men det betyder også at vi i dag igen har kik til en smuk lettere diset og langsom solopgang. Jeg var et kort smide ude, men havde ikke nok tøj på, så jeg fortrak hurtigt ind igen. Ind til brændeovnens lune, hvor jeg for enden af langbordet har en skøn udsigt mod sydøst.

20111113-075119.jpg

Søndagen er langsom og endnu dejlig lang og jeg vil nyde den i fulde drag. Lige nu med en dejlig kop te og et spil Wordfeud med en anden blogger (tror i hvert fald det er hende jeg spiller med) 🙂

God søndag morgen til dig. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Gitte - RAV OG KRAT 13. november 2011 at 15:52

  Det lyder spændende det spil..måske jeg skulle erhverve mig det SNART 😉 Er næsten lige kommet ind fra haven, hvor der har været gang i den store oprydning. En skøn søndag til dig :-))

  • Reply Catarina 13. november 2011 at 18:58

   @Gitte – du bliver hookoed så er du advaret. 😀

   Jeg kender op til flere som allerede er blvet indfanget, incl. mig selv. 🙂

 • Reply Helle K. 15. november 2011 at 16:53

  – det er lidt sjovt, når man tror, at man har fundet en, men ikke er helt sikker 🙂 men dig er jeg da heldigvis sikker på 🙂

  • Reply Catarina 15. november 2011 at 17:02

   @Helle k. -jeg er også sikker på at det er dig – for du har dit dejlige billede på og hedder det jeg kender. 🙂

  Skriv gerne en kommentar