Overarbejde

19. november 2011

I dag er der dømt overvejede. Ikke af mig, men af maskinparken i bryggerset. Jeg er i gang med at vaske husstandends mange dyner og puder. Det skal jo gøres, og i dag synes som en oplagt dag at gøre det. For næste weekend bliver huset fyldt af alle mine drenge og en enkelt pige. Og derefter rammer julemåneden og der ved jeg at jeg ikke gider dynevaskeri.

Den nye tørretumbler og jeg er allerede gode venner

Godt at den nye tørretumbler kan klare en dyne (den snupper let 8 kg.), for så går det noget hurtigere med tørreriet. Hvilket jo betyder at vi alle kan hoppe i rene dyner, puder og sengetøj i aften. Det bliver himmelsk. 🙂

I samme genre

2 kommentarer

 • Svar Michael Hanmann 19. november 2011 at 13:01

  Du lyder vidunderligt effektiv Catarina, intet mindre og du har ret, når først December melder sin ankomst bliver der ikke til til meget andet end selskabelighed.
  I kærlige tanker, god weekend.

  • Svar Catarina 19. november 2011 at 16:29

   @michael – jeg er som ikke mere effektiv end at der e raser af tid til at nyde. Men det bliver dejligt når jeg er færdig med de sidste. Så er det ligesom gjort.

   Ha’ endskønt lørdag ikke .:)

  Skriv gerne en kommentar