Ordene er blevet brugt

3. januar 2012

Jeg synes jeg er en smule brugt i dag. Det er som om alle ordene er blevet skrevet og sagt på jobbet, og der er egentlig ikke flere tilbage. Jeg tror faktisk at familien nyder den stilhed der her lige nu. Jeg tror, jeg snart vil hoppe i kanen med min bog. Og mon så ikke ordne kommer tilbage i morgen, jeg tror det, for den her tilstand plejer ikke at vare ret længe. 🙂

Du ønskes en god aften hvad end nu laver.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 3. januar 2012 at 18:57

  God og stille aften til dig 🙂 Jeg sidder og ser TV med mig selv – Lasse er snottet og småsover indimellem, så han er ikke så snakkesalig heller.

  • Reply Catarina 3. januar 2012 at 19:02

   @Helle K. – tak skal du have. Jeg er ved at gøre klar til sengen og bogen. Vi snakkes. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.