Der er gang i ordene for tiden

5. januar 2012

..ja altså bare ikke så meget her på bloggen, men på jobbet. Lige nu har jeg i gang med hele 9 pressemeddelelse, som skal afleveres til pressen på messen vi deltager i, onsdag og torsdag i næste uge. Der er et par ord at holde styr på og dertil en del andet.

Jeg er vild med den afveksling mit arbejde udfordre mig med, og jeg er glad for den opbakning og hjælp mine søde kollegaer gir’. Det er fedt at have et arbejde hvor man virkelig føler, man gør en forskel og bliver værdsat. Jeg er sgu glad. 🙂

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Helle K. 5. januar 2012 at 19:30

  Det er dejligt at høre 🙂 men der findes heller ikke noget bedre, end at få lov til at udfolde sig og udnytte sine evner.

  • Svar Catarina 5. januar 2012 at 20:09

   @Helle K. – men osse det faktum at jeg får opgaver jeg aldrig har haft før og de tror på mig. 🙂

 • Svar Linda Baagøe 7. januar 2012 at 15:55

  9 pressemeddelelser! Det var ikke så lidt 😉 Håber de bærer frugt.

  • Svar Catarina 7. januar 2012 at 16:36

   @Linda – Ja det er lidt meget, men de er gode og jeg er sikker på de nok skal bæger frugt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar