Nogle gange er det så lidt der skal til

7. januar 2012

I torsdags skrev jeg om et lille problem jeg havde ude i maskinrummet, og da ingen andre havde det problem, viste jeg, at det måtte været lokalt. Så her i dag, startede jeg med at deaktivere et plugin, nemlig Site Stats (Jetpack), og det viste sig at “Indkommende links” så virkede. Pis tænkte jeg, for det plugin, havde jeg ikke lyst til at undvære. Jeg aktiverer det igen, og sørme om ikke “Indkommende links” stadig virkede. Altså en reaktivering, var det hele der skulle til. Dejligt, når det er så let. 🙂

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Therese 7. januar 2012 at 11:25

  Hi hi 🙂

  • Svar Catarina 7. januar 2012 at 13:13

   @Therese – nemlig. 🙂

 • Svar qvinde 7. januar 2012 at 13:43

  Jeg fatter ik en skid af hvad du taler om, priser mig bare over at kende sådan nogle der ved meget meget mere end jeg 🙂

  • Svar Catarina 7. januar 2012 at 16:34

   @Qvinde – Det er godt vi kan bruge hinanden til noget forskelligt. 😀

  Skriv gerne en kommentar