Endelig

20. januar 2012

Så ramte weekenden og jeg må sige, (nok en gentagelse) at den ramte lige på den rigtige dag, for jeg trænger. Faktisk tror jeg vi alle trænger, når de to andre himmel hjem, for endnu er de ikke ankommet til addressen her. Det er ikke meget vi har set til hinanden i denne uge, det er mest blevet til godmorgen og godnat. Så weekenden skal bruges på hinanden og intet andet, før en søndag aften, hvor Søren atter tager til Hørsholm.

Jeg er lige hjemkomst efter et salgsmøde, som i dag har foregået i Hovborg, og nu skal der slappes af og laves ingenting, andet end det jeg og de andre synes der er plads til. 🙂

Fredagsmenuen tror jeg faktisk bliver af den lette slags. Rester. En omgang brasede kartofler med spejlæg til. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.