Morgensysler

21. januar 2012

20120121-084643.jpg

Der hygges igenne denne morgen som udenfor er ret så blæsende, våd og kold. Men herinde er der dejligt lunt, brændeovnen er i gang og det samme er vaskemaskinen.

Efter at have forsømt min computer det meste af de 3 måneder jeg nu har haft min iPad, er den blevet opdateret og jeg er nu igang med at tage en tiltrængt backup. Der går det meste af 3 timer endnu, før end den er færdig, men jeg har tid nok, for intet venter, som ikke kan vente. Måske et glad Chai Latte mere er på sin plads. Jeg tror det.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Michael Hanmann 21. januar 2012 at 09:54

  Dejligt at du har fået givet din gamle PC kunstigt åndedræt igen Catarina, så er du parat til endnu en omgang PC blokfræs.
  I kærlige tanker, god Weekend.

  • Reply Catarina 21. januar 2012 at 10:06

   @Michael – Gammel er den nu ikke eller 1 år synes jeg ikke er gammel og blogge fra den gør jeg heller ikke. Og at tage backup har ikke noget med “rengøring” at gøre, det er en spipel sikkerhed, som jeg plejer at lave en gang i måneden.mSom jeg skriver i indlægget, så laver jeg alt på iPaden nu. 🙂

   God lørdag. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.