Dagene går og jeg går med

25. januar 2012

Nogle dage er jeg bare tavs. Altså kun her på bloggen. Ikke at der ikke foregår noget i livet her, men der er nogle ting som ikke tåler bloggens lys. Sådan må det være.

Sønnike har været til 2. teori time, og i går havde han små tre timer, i det de kalder kravlgården. Og det må siges at have været en oplevelse. Han var helt oppe og køre over alle de ting de fik afprøvet derude. Bl.a. forlems og beaglens slalum, paralelparkering, bås-parkering og selvfølgelig skift af gear. Han er så klar til at prøve mere og glæder sig til han skal ud i trafikken. Jeg glæder mig til at få en chauffør. 🙂

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Helle K. 25. januar 2012 at 19:17

  Sådan må det være 🙂
  Jeg kan godt huske, hvordan det var – selv om jeg ikke var i kravlegård, men direkte i trafikken 🙂

  • Svar Catarina 25. januar 2012 at 19:30

   @Helle – Jeg kan osse godt huske første gang ude på de små veje omkring vores hjem, det var stort. 🙂

 • Svar FruE 25. januar 2012 at 19:54

  Til marts skal jeg gøre gavn af min chauffør 🙂 der skal hun hente og bringe mig. Det giver altså nogle fordele, når de unge får kørekort 🙂

  • Svar Catarina 26. januar 2012 at 06:36

   @FruE – jeg kan se rigtig mange fordele og da det jo er til gavn for begge parter, er det kun fedt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar