Jeg ved det godt, men derfor kan man vel godt drømme

26. januar 2012

20120126-164835.jpg

Det er alt alt for tideligt at drømme om lune temperature og slængen i havestole, men jeg drømmer nu alligevel om det og ville ønske at tiden allerede var til den slags. Åh, som jeg dog længes efter bare en smule lune og sol, så eftermiddagen kan tilbringes på en af terrasserne. Suk. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 26. januar 2012 at 19:46

  “SUK” åh ja hvor jeg glæder mig 🙂

  • Reply Catarina 27. januar 2012 at 06:25

   @Helle K. – ja, bare det var snart. 🙂

 • Reply RAV OG KRAT 26. januar 2012 at 20:43

  Morgenmad i haven…I LOVE IT! 😉

  • Reply Catarina 27. januar 2012 at 06:25

   @Gitte – Jaaa, det er lækkert. Glæder mig nu endnu mere. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.