Jeg vil med

26. januar 2012

For filan hvor ville jeg gerne sidde i toget som mine forældre sidder i nu. De er på vej til Kastrup, hvor de ved middagstid skal med flyet til Bankok og videre derfra, til Hanoi i Vietnam. I vietnam venter lidt mere end en uge på dem inden de fortsætter til Cambodia for til slut, at slutte af i Hua Hin i Thailand. De er vilde med Asien og jeg ønsker den en skøn skøn ferie.

Jeg gad godt forlade kolde Danmark og gense østens dejlige lune, nyde den fantastisk natur, kultur og deres smagfulde mad. Bare det var mig. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply svit 26. januar 2012 at 10:10

  Oss mig!

  • Reply Catarina 26. januar 2012 at 16:31

   @Svit – tror der er mange der gerne vil have lidt varme og sol. :d

 • Reply FruE 26. januar 2012 at 14:20

  Sikke en rejse de skal ud på. Forstår godt, at du vil med.

  • Reply Catarina 26. januar 2012 at 16:33

   @FruE – ja, det er noget af et eventyr de skal på. Men de kender det, for det var næsten samme rejse de var på for nøjagtig et år siden og sikke en på opleveren de fik og de blev forelskede i Asien. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.