Smuk pakke til kontoret

30. januar 2012

I dag modtog vi her på kontoret en dejlig og uventet pakke. I det brune papomslag var to meget smukke bøger fra forfatteren selv. Slet ikke tosset hvis du spørger mig.

Jeg tror jeg bliver nød til at være den første der låner dem med hjem. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.