En kold start

2. februar 2012

20120202-161209.jpg

Morgen bød på masser af frostgrader og en bil der lige skulle bruges lidt mere tid på en vanligt. Og turen til jobbet, blev også kørt stille og roligt, der er ingen grund til andet. Arbejdsdagen har været god og produktiv uden afbrydelser og jeg kan nu sige at jeg har weekend. Ikke dårligt. Og hvis bare betændelsen vil være på retur i morgen inden de professionelle skal have lov til at afgive dom, så er jeg glad. Men jeg tror det ikke, for det er ikke blevet bedre i løbet af dagen.

Nu vil jeg lave mig en god kop varm og stærk te, og nyde at der stadig er masser af lys derude i verdenen som i dag er iblandet mange dansede snefnug. Godt at husene er hule og lune, siger jeg bare. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply FruE 2. februar 2012 at 18:50

  Ja, det var en kold morgen. Ældste brugte og lidt ekstra tid på bilen i morges.

  Håber ikke det der betændelse er noget alvorligt. God fridag og weekend 🙂

  • Reply Catarina 4. februar 2012 at 08:17

   @FruE – I disse dage, bruges der ekstra tid derude, men heldigvis er det endnu ikke så slemt. 🙂

 • Reply Therese 2. februar 2012 at 20:44

  I nat vil jeg være ekstra glad for at ligge i min seng, under en varm dyne. Det skulle blive virkelig koldt ! 🙂 God nat, til dig, søde 🙂

  • Reply Catarina 4. februar 2012 at 08:18

   @Therese – Det har været nogle kolde nætter, men så er det godt at vi har dejlige hule huse med indlagt varme. 🙂

  Skriv gerne en kommentar