Feriedag forude

2. februar 2012

Jeg har valgt, at jeg snupper en feriedag i morgen fredag, dels fordi der pt. er tid til det og jeg har en del dage endnu, men også fordi jeg lige vil have en professionel til at se på den betændelse, der buler ud og gør at jeg er temmelig øm og ikke er helt på toppen. Jeg tror nemlig ikke, den er helt “én af den slags betændelser” der kan klares med hjemmets midler. 🙁

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 2. februar 2012 at 13:47

    God feriedag i morgen 🙂 og så håber jeg, at der kan gøres noget ved den betændelse…

    • Reply Catarina 2. februar 2012 at 16:17

      @Helle K. – Det håber jeg osse, for det gør ret nas. 😉

    Skriv gerne en kommentar