Genfersnitter/hindbærsnitter

18. februar 2012

20120218-181856.jpg

Indigredienser:
• 250 g smør
• 250 g sukker
• 1 æggeblomme
• 3-4 spsk. vand
• 350-400 g mel
• Hindbærmarmelade

Fremgangsmåde:
Smør, sukker og æg piskes godt, tilsæt vand og derefter melet lidt efter lidt. Samle dejen til en fast og fedtet klump og stil den til hvile i køleskabet i en timestid.

Tag dejen ud af køleskabet og del den i to. Lav en rektangel og læg dejen på en bageplade med bagepapir. Gør rektanglen færdig på pladen. Gentag med den anden klump.

20120218-182215.jpg

Bages ved 210° i ca. 10 minutter.

Når stængerne er ferdigbagte tages de ud, men forbliver på pladen.

20120218-182016.jpg

Smør hindbærmarmelade på den rektangel som ligger tættest på dig.

20120218-182135.jpg

Tag derefter fat i bagepapiret bag den anden rektangel og læg den over den første rektangel. Træk nu stangen med bagepapir over på en rist, og lad ligge en timestid.

20120218-182311.jpg

Pymt med glasur og skær derefter ud i mindre stykker.

I samme genre

7 kommentarer

  • Svar Helle K. 18. februar 2012 at 19:21

    Uhm de ser lækre ud – min yndlingskage 🙂 Jeg plejer at lægge sammen med hindbær inden bagningen.

    • Svar Catarina 18. februar 2012 at 19:33

      @Helle K. – Ok… det har jeg aldrig gjort, måske jeg skal prøve det næste gang de skal bages. Tak for ideen. 🙂

  • Svar Botte 19. februar 2012 at 10:30

    Åhhh ser lækkert ud. Må man printe den ud ?

    • Svar Catarina 19. februar 2012 at 10:31

      @Botte – Du printer bare lige så tosset du vil søde. 🙂

  • Svar Project 365 – dag 50 19. februar 2012 at 16:32

    […] går blev jeg inspireret af Catarina, som havde været i gang med at bage, men jeg er lidt bange for at bage, jeg er bange for at falde […]

  • Svar Helle K. 19. februar 2012 at 16:39

    Så vil jeg måske overveje at gøre som du, hvis jeg kan finde en fedtfattig opskrift på hindbærsnitter – det lyder ikke helt optimalt vel? 😉

    • Svar Catarina 19. februar 2012 at 17:09

      @Helle K. – Hvis du finder én så må du gene sende den til mig for fede er de jo og min mave er ikke glad for så meget fedt (bliver dårlig) . Men godt smager de alt. 🙂

    Skriv gerne en kommentar