35 minutter

24. februar 2012

Endnu engang har jeg været forbi værkstedet med en bil. Denne gang den store, som havde et problem med sædevarmen, som kun virkede når den selv synes. Det var dog noget som går under garantien da bilen endnu ikke er et år gammel.
20120224-084333.jpg
I fredags da jeg var til service med den lille bil, fik jeg tiden til i dag og spurgte samtidig hvor lang tid det ville tage, en times tid, sagde de. Når det ikke ville tage længere, synes jeg ikke det var nødvendigt med en lånebil. Så jeg satte mig tilrette med et glas te og min iPad. Men ventetiden blev kortere, kun 35 minutter og det klager jeg bestemt ikke over. Dejligt når man kan blive positivt overrasket.

Og dejligt igen med en sædevarme som virker når jeg ønsker det. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Lotte 24. februar 2012 at 10:55

  Nyd sædevarmen lidt for mig, i min bil er der kun sædevarme, når jeg slipper en vind.. ;O)

  • Reply Catarina 24. februar 2012 at 14:22

   @Lotte – Griner stort – for filan da osse, det er jo noget nær den bedste varme man kan få. 😀

 • Reply Gitte - RAV OG KRAT 24. februar 2012 at 16:35

  Uha uha uha…ingen sædevarme ville betyde mega krise hos mig. Det er var da en dejlig kort servicetid…Rigtig god weekend…knus

  • Reply Catarina 24. februar 2012 at 17:23

   @Det har heller ikke været sjovt her hvor det var koldt, men nu er jeg ikke kold i røven længere. 😀

   En god aften til dig. Knus 🙂

  Skriv gerne en kommentar