Skøn SMS at få på sådan en dejlig forårsdag

19. marts 2012

Hermed vil jeg gerne invitere dig til fødselsdag søndag d. 6 maj kl 12 til Champagnebrunch på Grand Hotel:-)
Glæder mig rigtig meget til at se dig, ogtil masser af råhygge. S.U 22. april
Stort knus Dorthe

Og jeg har selvfølgelig allerede svaret ja. 🙂

     

- Tak fordi du havde lyst til at læse med -

Kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–> Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply qvinde 22. marts 2012 at 21:05

    Wouww, det lyder godt nok også som en dag der er værd at glæde sig til 🙂

    • Reply Catarina 23. marts 2012 at 06:52

      @Pia – Det gør det nemlig. 😀

    Skriv gerne en kommentar