Som alle andre

6. april 2012

..eller næsten, så smuttede Søren og jeg en lille tur over grænsen til Tyskland. Som altid mest for turens skyld, men vi fik da også handlet lidt, men det er slet ikke til sammenligning med de mange mange andre som også havde taget turen igennem det jyske.
20120406-094312.jpg
20120406-095152.jpg
Vores vogn var nærmest larmende tom i forhold til de mennesker vi stod i kø sammen med. Og kø, det må man sige der var. Men da vi have jo tid nok og ikke hastværk, så de tre kvarter vi stod i kø, blev benyttet til at kikke på alle de forskellige typer som stod i de andre 7 kassekøer. En rigtig hyggelig dag sammen med den søde mand.

I samme genre

4 kommentarer

 • Svar Jonna 6. april 2012 at 14:01

  Jeg syntes det er sjovt når man handler der, forstiller mig tit mere end jeg i grunden køber. Men tror nu der er penge at sparer, hvis man kigger efter alt man bruger..

  • Svar Catarina 6. april 2012 at 16:27

   @Jonna – Jeg hygger mig også, for jeg har sjældent travlt og kan derfor hygge med at kikke på alt hvad der er.

   God påske til dig. Klem

 • Svar Karin Abildhauge 8. april 2012 at 10:54

  Jeg er ikke til mylder, lang kø ved kasselinjen etc. Vælger gerne at handle på lidt skæve tidspunkter, så køen er rimelig.
  Det at observere er sjovt, første tjekke typen, gætte på hvad der vil være i vognen, og gættet var som forventet.
  Dejligt med en udflugt.

  • Svar Catarina 8. april 2012 at 18:10

   @Karin – Hvis jeg har tid og det har jeg jo for det meste når jeg ahndler, betyder det ikke så meget at stå i kø. Men hvis jeg har travlt, så giver jeg op og vælger et andet tidspunkt. 🙂

   Men sjovt at stå der og fantaserer. 🙂

  Skriv gerne en kommentar