Det blev ikke til så meget mere

28. april 2012

..søvn, for jeg kunne jo ikke falde i søvn igen, men lidt læsning og afslapning i sengen er heller ikke det værste der kan ske sådan en lidt smågrå lørdag morgen.

Nu er jeg gået i sving og har fået sat maskemakinen i gang og mens den snurre lystigt i bryggerset, har jeg brygget mig en kop te, som nydes sammen med lidt bloglæsning og et anfægt som spiller sagte i baggrunden. AirPlay spiller max og specielt, når jeg styrer det fra iPaden.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Therese 28. april 2012 at 19:32

  AirPlay, er fantastisk!

  Håber du havde en dejlig lørdag. Her står den på tidligt i seng, og i morgen er helt åben, uden aftaler.
  Kram 🙂

  • Reply Catarina 28. april 2012 at 19:35

   @Therese – Ja, er du gal. 🙂 Jeg har hele dagen haft min iPad kørende på shuffel med alle vores cd’er som jeg har digitaliserede (så nu har jeg ikke mere plads på den;-) ).

   Kram og god aften jer alle tre. 🙂

  Skriv gerne en kommentar