Vidunderlige liv

29. april 2012

Ja, det synes jeg det i det grad er. Jeg elsker mine weekenden sammen med familien, også selvom den i denne weekend er en smule amputeret, så ved jeg, at den næste weekend bliver fuld af liv med de unge mennesker fra øst. Hverdagen er også dejlig og fuld af gode og interessante opgaver. Jeg klager bestem ikke over det ene eller andet.

Søndag er opsamlingsdag, hygge pg klargøring til næste uge, som slet ikke er så lang, da der jo er en en helligdag sidst på ugen. Skønt!

Må din aften blive lige så hyggelig som min allerede er.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Koh-I-Noor (Bettina) 30. april 2012 at 04:23

  Sikke en glædelig overraskelse du lige gav mig. Jeg vidste ikke, det var i denne uge, det var St. Bededag, før du gjorde opmærksom på det. Jubii!
  Hav en dejlig uge 🙂

  • Reply Catarina 30. april 2012 at 06:37

   @Bettina – Det er nemlig ret så skønt med sådan en fridag sidst på ugen. 🙂

  Skriv gerne en kommentar