Op ad bakke – bogstaveligt talt

1. maj 2012

20120501-182259.jpg

Ja, jeg var jo på cykel på arbejde i dag (14,5 km) og vejret var jo lige til det. Derud går det mest ned af bakke, hvorimod det jo så hjemad går op af. Helt ok, for så er jeg ikke for “kogt” når jeg når arbejdet.

I dag gik hjemturen dog ikke som forventet. Da jeg var omkring 6 km fra at være hjemme, punkterede jeg og jeg klovn, havde ikke noget lappegrej med, så de sidste 6 km, som foregik op af bakke, måtte tilbagelægges gående. 🙁

20120501-192206.jpg

Vel hjemme, efter en tur som normalt tager 45 minutter, men i dag tog 1½, var sulten ved at overmande mig og inden jeg hoppede under bruseren, måtte jeg simpelthen have noget mad. Nu står aftene på afslapning, for jeg gider ikke noget andet. Men det er vel egentlig osse ok. 🙂

I samme genre

1 kommentarer

  • Svar Græsslåning eller hvordan man kan blive overrasket | 2. maj 2012 at 16:32

    […] fra hjertetEgentlig havde jeg planer om at jeg skulle have slået græs i går efter arbejde, men med den tid det tog mig at komme hjem i går må jeg sige, at lysten til græsslåning ikke var den store, så jeg udskød det til i dag.Men […]

  • Skriv gerne en kommentar