Halvvejs i maj

15. maj 2012

Og det ser ikke ud til at de lune vinde har lyst til at blæse op over Danmark. Jeg kunne eller godt lige bruge en masse sol og varmegrader, så terrassehyggen kunne komme igang. Haven er ellers dejlig blomsterfyldt og heldigvis er det muligt at nyde det hele indefra.

20120515-075212.jpg

Jeg har endnu ikke fået plantet alle mine krukker til og jeg synes heller ikke at det har trykket forfærdeligt meget i mig for at få det gjort, når nu vi alligevel ikke kan sidde i det fri og nyde det. Men det kommer forhåbentligt inden vi går ind i juni. Jeg håber det.

Strømperne er smidt, men det er da også kun fordi jeg sidder på et kontor og ikke skal rende ret meget rundt udenfor.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Jens 15. maj 2012 at 10:51

  Jeg tror vi er rigtig mange der har det fuldstændig lige som dig. Jeg savner også nogle dage med rigtig sol og sommervarme. Bare lige nogle dage, så vi kan blive varmet rigtig godt igennem…… 😀

  • Reply Catarina 15. maj 2012 at 13:54

   @Jens – Præcis, bare et par enkelte dage hvor vi kan føle at solen gennenvarmer os, det ville være skønt. 🙂

   Lad oshåbe at det snart er så vidt. 🙂

 • Reply Helle K. 15. maj 2012 at 11:22

  Lige mine ord 🙂 Men jeg har hørt, at der bliver lidt lunere i weekenden, jeg håber!

  • Reply Catarina 15. maj 2012 at 13:55

   @Helle K. – Øjj, det ville være så utroligt skønt og specielet når det er weekend, hvor der er tid til at stornyde. Jeg håber virkelig at du har ret. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 15. maj 2012 at 16:07

  Jeg er fuldstændig enig.
  Ønske scenarie dejlige temp omkring 20+, sol og svag vind. Når det så bliver mørkt må en lille brise med den nødvendige fugtighed komme forbi, og når solen igen står op gentager vi, sol, svag vind og 20+ grader 🙂

  • Reply Catarina 15. maj 2012 at 16:15

   @Karin – Ja det senarie ville jeg også ønske at vi kunne have, ville passe mig rigtigt godt. 🙂

   Ha’ en god eftermiddag med foråbentlig lidt sol – det er der nemlig her lige nu. 🙂

 • Reply FruE 15. maj 2012 at 16:58

  Tænkte faktisk i dag, at det er utroligt jeg er glad for vejret bare det ikke regner. Sikke et skråplan her i maj, som burde være lun og lækker 😉

  Hygge herfra 🙂

  • Reply Catarina 15. maj 2012 at 17:04

   @FruE – jeg har også taget mig i at tænke sådan, men nu vil eg bare have nogle lunere temperature og udeliv på terrassen.

   I må også hygge, selvom det nok mest bliver indefor. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.