Smuk morgen, men nu har regnen overtaget

5. juni 2012

20120605-092825.jpg

Men hvad gør det, jeg har fri og nyder den forlængede weekend som jeg blevet beriget med. I morgen starter arbejdsdagens atter, men ugen bliver jo ikke lang, men en onsdagsstart.

I går middags, blandede jeg vand, lidt salt, lidt, som i meget lidt, gær samt lidt af den gode ølavsvhvede og almindeligt hvedemel sammen i en skål, som har fået lov til at stå og hygge i 18 timer. Og for lidt siden tog jeg et skønt og smukt brød ud af ovnen.

20120605-092835.jpg

Nu er det tid til lidt morgenmad inden jeg vil begive mig i kælderen og rengøre min cykel, som er blevet lettere beskidt efter lørdagens regnvejr. Men først skal der lidt brændstof til kroppen. 🙂

I samme genre

2 kommentarer

  • Svar FruE 5. juni 2012 at 13:05

    Lækkert brød. Skal det bages i en støbejernsgryde eller kan en almindelig gøre det?

    • Svar Catarina 5. juni 2012 at 14:10

      @FruE – Det er rigtigt lækker. 🙂 Jeg har læst at andre har brugt en almindelig gryde, men jeg ved ikke hvordan det bliver, da en almindelig gryde ikke suger den samme mænge var til sig som en støbejerns. Men prøv det, det kan kun gå galt og så er der jo ikke noget at gøre ved det. 🙂

    Skriv gerne en kommentar