Godt at der er forbindelse igennem herhjemme

19. juni 2012

Jeg er lige kommet hjem fra job, og tagere resten af dagen herhjemme. Internetforbindelsen, smuttede i svinget derude på landet. Men så er det sfa godt at telefonen og det dertilhørende headset kan tages med hjem og arbejdet derved kan fortsætte uden bøvl.

20120619-110918.jpg

Nå, tilbage til arbejdet og ikke mere bloggeri Catarina. 🙂

     

- Tak fordi du havde lyst til at læse med -

Kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–> Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 19. juni 2012 at 14:57

    Hep og schhhh 😉

    • Reply Catarina 19. juni 2012 at 15:45

      @Helle K. – Så må der leges igen. Arbejdsdagen er slut. 😉

    Skriv gerne en kommentar