Dømt ud af projekt 365

24. juli 2012

Jeg hold ikke længe, ja, faktisk så nåede jeg kun at klare min egen udfordring om at tage- og ikke mindst uploade et billede om dagen. Jeg klare kun at være med i lidt over halvdelen af tiden, præcis 186 dage. Allerede den første dag i min ferie gik det galt, ikke at jeg ikke fik taget nogen billeder, for det gjorde jeg, men jeg glemte at uploade og dermed røg ideen i projektet også.

Så selvom jeg har taget billeder hver dag, ja så fik jeg ikke gjordet den sidste del og er dermed dømt ude af mig selv. Bedre held næste gang Catarina. Hvis der altså bliver en næte gang. Jeg tror det ikke, for ferier kommer der også i fremtiden og dermed glemmer jeg også hverdagens rutiner. Men hey, er det ikke også hvad ferier er til for, at glemme hverdagen for en stund. 🙂

En skøn ferie er ved at være til ende, og i morgen sætter vi snuden mod Danmark igen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Per Teilmann 24. juli 2012 at 11:29

  Ja … jeg holder jo ud endnu, selvom billederne (taget de rigtige dage) under ferie må vente med at blive uploadet til jeg er i nærheden af en forbindelse 😉

  • Reply Catarina 24. juli 2012 at 11:35

   @Per – Sjovt nok så har vi haft forbindelse alle de steder vi har været, men lige med at huske at få uploadet selve dagen er smuttet og derfor dømmer jeg mig selv ude.

   Jeg synes det er super flot at du stadig er med og jeg er også sikker på at du holder året ud. 🙂

   • Reply Per Teilmann 24. juli 2012 at 12:29

    Det bliver sikkert nemmere, når vi tager til Thailand senere på året, hvis jeg ellers husker at tage højde for tidsforskellen 😉
    Men på krydstogt (som i marts) er det umuligt!

    • Reply Catarina 25. juli 2012 at 21:00

     @Per – Ja, når turen går til østen senere på året, tager jeg skam også det store med, men så sandelig også mobilen. Jeg glæder mig til at se alle dine billeder. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 24. juli 2012 at 14:00

  Det er forståeligt du måtte melde dig selv ude. Ferie er hvor rutiner bliver gemt væk, hvor impulsiviteten får lov til at tage over, og ret til at lade noget ligge til hverdagen igen melder sig. Nyd de sidste dage.

  • Reply Catarina 25. juli 2012 at 20:52

   @Karin – Jeg elsker ferie og den frihed der følger med. Friheden fra hverdagens er fantastisk og én jeg sætter stor pris på. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.