Hård første dag efter ferien

30. juli 2012

Dagen igenne har budt på både sol og regn, og jeg har hygge mig med at kikke ud af vinduet og følge med i vejrets gang, mens arbejdet gled fra hånden i et ok tempo.

20120730-163346.jpg

Men altså, det er ikke lutter lagkage at kommer starte op på job efter sådan en. Dejlig lang sommerferie som jeg har været beriget med. Min mailboks bugnede og forurene stod i kø for at komme igennem systemet, og da jeg er alene på skansen, så var der kun mig til at få dem igennem, sammen med de telefoner som også synes jeg skulle bruge noget at min tid. Men hey, jeg nådlede igennem og kunne enda smutte til tiden.

Og herhjemme ventede Mellemstemanden og han søde kæreste. Skønt at se de unge mennesker. Mandag er en skøn dag uanset hvad. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply lipoooo 30. juli 2012 at 17:52

  Really good picture!

  Have a nice day 🙂

  • Reply Catarina 1. august 2012 at 11:50

   @Lipoooo – Thanks and the same to you. 🙂

 • Reply Pernille 30. juli 2012 at 22:14

  Det er hårdt at starte op. Jeg startede også i dag, og selvom jeg ikke synes det var særlig hårdt eller at jeg skulle yde det store, var jeg helt slået ud, da jeg kom hjem 🙂

  • Reply Catarina 1. august 2012 at 09:41

   @Pernille – Synes faktisk at 2. dagen var noget hårdere og jeg var helt kvæste i går aftes. Men nu er jeg igang og så kommer hjernen sikker med inden for de næste dage. 🙂

   Håber du er ved at væreoppe på et normalt niveau igen. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.