Endnu en tur i trøjen

5. august 2012

20120805-091620.jpg I går morges ringede vækkeuret ukristteligt tidligt for en lørdagmorgen. Men op skulle vi, for vi skulle være i Karup kl. 7:30 for der var der indtjækning for alle de gæve unge mænd og kvinder som har valg at blive udsendt til Afghanistan.

Sebastian, er en af de unge der har valgt endnu en tørn i trøjen, så det skulle selvfølgelig krammes, kysses og vinkes på gensyn. Det var som sidst ikke helt let at sige på gensyn, men heldigvis kommer han hjem på leave engang i slutningen af oktober, så det er ikke så længe vi skal undvære ham. Og helt hjem kommer han i slutningen af januar eller starten af februar. 🙂
 

I samme genre

2 kommentarer

  • Svar Pernille 6. august 2012 at 21:30

    Det giver uværgeligt et lille gib i maven ved tanken om at skulle sende af sted. Jeg er sikker på I er gode til opbakningen, selvom jeg kun kan forestille mig, hvor svært det må være.

    • Svar Catarina 7. august 2012 at 09:48

      @Pernille – Vi bakker op om hans beslutning, selvom det ikke er let. Men det er hans hylde og han er god til det, så vi er rimelige trykke og ved at det nok skal gå. 🙂

    Skriv gerne en kommentar