Ny website

20. august 2012

Forberedelserne har været i gang i et lille halvt år og i morgen går starten til en ny webside til jobbet. Den har siden jeg startet (foråret 2011) og også før, virkelig trænkt til en gevaldig upgradering og nu er det tiden synes jeg. Den er ikke til at arbejde med til daglig og der er en del funktioner jeg virkelig savner. I morgen henter jeg mine to hollandske kollegaer fra hotellet og så skal der arbejdes igennem, de to dage de er her i Danmark for at hjælpe. Derefter skal jeg selv klare, at få den op at stå og forhåbentlig, er jeg helt klar til forårssæsonen, som for vores vedkommende starter i februar.

Jeg er ret spændt på hele forløbet her i efteråret, for ved siden af det projekt, har jeg og også lige mine almindelige opgaver. Så man kan roligt sige at jeg får rigeligt at rive i det næste ½ år. Men det bliver også spændende og helt sikkert også lærerigt.

I samme genre

3 kommentarer

 • Svar Helle 20. august 2012 at 22:13

  Rigtig spændende. Jeg har netop lagt sidste hånd på min 6. Joomla CMS installation i år.

  Hvilket systemt skal den nye side laves i?

  • Svar Catarina 21. august 2012 at 06:52

   @Helle – Ja, det bliver spændende og jeg glæder mig til at få det ind under huden. Det er et firma der hedder Daronet der har lavet systemet til os, så det er altså tilpasset præcis vores/firmaets ønsker. 🙂

 • Svar Puha sikke en dag 21. august 2012 at 19:55

  […] trætter enormt og lige nu orker jeg ikke at taste noget eller se på mere skærm. Men den nye website, er meget længere end jeg havde drømt om. Wauw siger jeg bare. Ha’ en god aften.Skriv en […]

 • Skriv gerne en kommentar