Puha sikke en dag

21. august 2012

Så landede jeg endelig herhjemme, efter en arbejdsdag på 10 ½ time, kun afbrudt af ½ times frokost. Sådan en dag, men intensivt skærmarbejde trætter enormt og lige nu orker jeg ikke at taste noget eller se på mere skærm. Men den nye website, er meget længere end jeg havde drømt om. Wauw siger jeg bare. 🙂

Ha’ en god aften.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Pernille 22. august 2012 at 19:52

  Sådan nogle lange fyldt med spændende ting, gøre både godt og trætter. Jeg håber du har fået benene op og slapper af, inden du fortsætter i morgen 🙂

  • Reply Catarina 27. august 2012 at 07:11

   @Pernille – Jeg nåede i mål og mere til, med det jeg havde forestillet mig, men ugen var en af de drøje. Men dejligt at nå mere end først forventet. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.