Den føste weekend i september

1. september 2012

… er altid reserveret til P-arrangement. Et arrangement som har fundet sted de sidste 22 år og som i år foregår Århus. Vi glæder os begge til at se Sørens gamle studiekammerater og deres påhæng, og selvom vi kun ses den ene gang om året, så står munden ikke stille på nogen af os, ligesom de store grin også altid er med.

Jeg har fået pakket weekendtasken og skal kun lige et smut under bruseren, så er jeg klar til både ARoS og Hotel Marselis. Men først skal jeg lige have min te og lidt tilbagelænet hygge og avislæsning.

God weekend.

I samme genre

2 kommentarer

  • Svar Fru E 1. september 2012 at 08:59

    Rigtig god tur til smilets by 🙂

    • Svar Catarina 2. september 2012 at 11:32

      @FruE – Tak det har været en helt igennem hyggelig weekend. 🙂

    Skriv gerne en kommentar