Lidt synd for mig, eller hvordan jeg nogen gange heller vil spise hjemme end ude

13. september 2012

I går besluttede jeg mig for at vi skulle have en god gedin Chicken Curry , bare uden kartofler, men i stedet med nogle flade bagte falafler til, sådan en god omgang, hvor der er til et par dage. Midt i tilberedningen, kom jeg til at se over på den store kasse med æbler og tænkte, at et par af dem i ville slet ikke skade.

Hvad jeg ikke lige tænkte på var, at jeg i dag havde salgsmøde med hele holdet og vi i aften skal ind og spise i Odense.

20120913-180314.jpg

20120913-180319.jpg

Jeg gad nu ellersgodt have en portion af karryen fra i går, men jeg må skisme heller lade være, for eller er der ikke plads til maden senerne.

Måske jeg er lidt heldig, at resten af familien levner en klat til mig, som jeg så kan nyde i morgen. Jeg håber det lidt.

Nå, men et bad og en omklædning vil vist være på sin plads.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

1 kommentarer

  • Reply Nå men altså, jeg overlevede 14. september 2012 at 09:31

    […] Lidt synd for mig, eller hvordan jeg nogen gange heller vi spise hjemme end ude Nå men altså, jeg overlevedeSkrevet fredag d. 14. september 2012 kl. 09:22 og gemt i: […]

  • Skriv gerne en kommentar