Lige om lidt sker det igen

25. september 2012

For 6 uger siden tog jeg til frisøren for at få klippet alt håret af. Ikke noget vildt mærkeligt for mig, og dem der har kendt mig længe nok, ved også, at det er noget jeg gør sådan hver 6-7 år – og nu var tiden inde igen. Mit hår gror ret så hurtigt og da jeg ikke er den type som har min personlighed i håret, er jeg aldrig nervøs for resultatet. Og resultatet er jeg vild med. Faktisk så er jeg så vild med det, at jeg igen på fredag har en tid til en omgang trimning.

Men altså, profilbilledet her på siden har jeg ikke rigtig haft tid til at få skiftet, eller faktisk, så har jeg bare ikke fået mig taget sammen til det. Altså før nu.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar