Jeg er ikke så god til det der tvkikkeri

27. september 2012

…når Søren ikke er hjemme. Men om torsdagen der kan jeg godt, og i dag er det jo torsdag. Faktisk første gang siden lørdag aften at tv’et har været tænt. Men jeg elsker de krimier, de sender på DR2 om torsdagen. I dag sender de ligesom som sidste torsdag, The Boddy Farm.

20120927-210348.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Therese 27. september 2012 at 21:11

    Det lyder som noget for mig – men jeg skal nok ha en pude klar hvis det er uhyggeligt 😀

    • Reply Catarina 27. september 2012 at 21:15

      @Therese – Det er en engelsk, og der viser de ikke alt det for uhyggelige, det er derfor jeg kan holde ud at se dem. 😀

    Skriv gerne en kommentar