Ret meget pakkeri

11. oktober 2012

I den sidste tid synes jeg godt nok, at der er pakket ret så mange kufferter her på matriklen. Søren er faktisk kun hjemme i weekenderne og nogle dage kun hjemme lørdag da udrejse dagen er søndag.

20121011-181044.jpg

Nu ligger endnu en kuffert klar at få smidt de sidste ting i, men denne gang er det ikke Søren, da han endnu ikke er kommet hjem fra den sidste rejse. Nej, det er såmænd Christian som er ved at pakke og gøre sig kar til en hel måneds studietur til Austin i Texas. En studietur hvor de både skal gå i skole og afsted på diverse ekskursioner bl.a. ligger en tur til NASA og venter.

Lige siden 1G, hvor vi fik at vide at det var studieturen (det er den altid for den linje) har han og resten af klassen glædet sig, og nu er dagen næsten oprundet. Vildt som tiden er gået. Og sikke en på opleveren de får.

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar