En stor portion

13. oktober 2012

20121013-165453.jpg

Da jeg gik i gang med at ordne de 5 kg blommer var det stadig gråt og regnfuldt udenfor, men da først blommerne lå i gryden sammmen med sukker og vanille, kom solen frem, og har været det siden. i høre ikke mig klage.

Nu er blommegrøden færdig og i aften tror jeg Søren og jeg skal have en portion (eller 2) med koldt mælk og fløde på. Rigtig gammeldags frugtgrød er stadig et hit her på matriklen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 14. oktober 2012 at 19:25

    Mine drenge er vilde med især jordbærgrød – men deres bedste kan ikke mere lave det og jeg gør det ikke, så de ville elske din grød 🙂

    • Reply Catarina 14. oktober 2012 at 19:45

      @Helle K. – Jeg siger til næste gang jeg laver den slags grød, så sender du dem bare herned. 🙂

    Skriv gerne en kommentar