Så blev lyset tænt

1. december 2012

20121201-054147.jpg

Så blev det den 1. december og i dag er det nu helt lovligt at pynte lidt op. Og det er præcis hvad jeg skal. Der er dog lige et par ting der skal indkøbes, men det regner jeg med at får gjort her til formiddag.

Nu må der også godt komme noget sne, så julestemningen rigtig kan kravle inder huden på mig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", herude i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.

I samme genre

8 kommentarer

 • Reply henriette hald 1. december 2012 at 07:36

  Tænk sig.. Jeg har endnu ikke fået kalenderlyset i hus, men til gengæld har jeg lavet en julekalender på bloggen igen i år. Hver ting til sin tid hihi. I dag suser jeg hen og henter mig et lys og en krans til advent. Det må være godt nok 🙂

  Rigtig god lørdag
  kh Henriette

  • Reply Catarina 1. december 2012 at 09:04

   @Henriette – Ja, et kalenderlys skal til, eller det skal være her. 🙂

   Det lyder spændende med en blogjilekalender, jeg må vist heller kikke ind hos dog.

   God første december ven. 🙂

 • Reply henriette hald 1. december 2012 at 07:38

  Forresten er her blevet herligt julet, men hvordan pokker kan det være at din sne er så fin og tydelig?? Noget må jeg have gjort galt for min kan man næsten ikke se!

  • Reply Catarina 1. december 2012 at 09:05

   @Henriette – Mange tak skal du have, jeg er også selv ret godt tilfreds. 🙂 Ang. Sneen er det bare et plugin tl WordPress jeg har installeret og der valgt hvilke snefnug, størrelse, og hastighed de skal falde med. 🙂

 • Reply Susanne 1. december 2012 at 12:11

  Ja der er noget helt specielt ved at tænde kalenderlyset den første dag. Her i huset er det nemlig også nedtællingen til sønnens fødselsdag.

  • Reply Catarina 1. december 2012 at 16:37

   @Susanne – Aii, har han fødselsdag d. 24….. her i huset er der en der har d. 21. og svoger har d. 10. Så der bliver mange festivitasser denne måned. 🙂

   • Reply Susanne 1. december 2012 at 21:51

    Jeps han har føs´dag d. 24. og min søster d. 6. og min mand d. 20. så vi kan bestemt også i denne mdr. og så har datteren d. 4. jan. så vi er godt brugte efter de næste 5 uger.

    • Reply Catarina 2. december 2012 at 06:06

     @Susanne – Sikke en dyr måned i render ind i her. Kan godt forstå at I er en smule brugt efter sådan en december. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.