Hvor blev min weekend lige af?

3. december 2012

Jeg synes bestemt lige at det fredag og weekenden først skulle til at begynde. Og så vågner jeg her til morgen og så er det mandag. Mandag! Hvad skete der lide med min dejlige lange weekend. Jeg kunne sagtens have brugt en weekend eller ti mere. Jeg føler mig bestemt ikke klar til en dag på job, jeg vil meget hellere være her i det lune hus og råhygge.

20121203-060455.jpg

Jeg sidder ved langbordet og har tænd stearinlys, for ligesom at få noget af weekendens hygge ind under huden igen. Inden længe vil jeg sætte mig i en kold bil og køre på job.

Min weekend er savnet og mandagen ønskes forvandlet til en fredag. NU!

I samme genre

2 kommentarer

 • Svar Karin Abildhauge 3. december 2012 at 09:58

  Som tidligere nævnt, hvor er jeg bare vild med denne dekoration i dit vindue.
  Weekender har med at smutte alt for hurtigt.

  • Svar Catarina 3. december 2012 at 11:43

   @Karin – Du må få lavet nogen selv Karin. 🙂

   Nogle weekender smutter hurtigere end andre synes jeg. 😉

  Skriv gerne en kommentar