Aktiv formiddag, eller er det stadig morgen?

8. december 2012

Selvom jeg ikke har fået en hel nats søvn, så har jeg fået nok, for jeg vågnede lidt over 7 og var frisk.

Jeg var så letsindig at sige, at jeg nok skal lave ris a la mande til julesalgsmødet som afholdes på mandag (firmaets julefrokost er flyttet på ubestemt tid, da firmaet flytter, til en ny og større adresse i Odense, på torsdag). Så nu er jeg i gang med at lave en stor portion risengrød som så i morgen aften skal omdannes til en skøn, blød, lækker, knasende og smagsfuld ris a la mande (ja min ris a la mande er den bedste 😆 )

Desuden har jeg også kastet mig over en bunke mandler, som for den ene halvdel er blevet smuttede og den anden er blevet omdannet til saltmandler.

20121208-091639.jpg

20121208-091643.jpg

Det er dejligt med noget som ikke er så sødt indimellem og da vi alle er vilde med saltmandler, så var det oplagt at kaste mig over dem her til morgen.

Lørdag er i gang og jeg er i den grad med. 🙂

I samme genre

10 kommentarer

  • Svar Lone 8. december 2012 at 09:47

    Hov, det ser lækkert ud 🙂 Kunne du måske dele opskriften med os andre? 🙂
    Rigtig god hyggedag

    • Svar Catarina 8. december 2012 at 10:12

      @Lone – De er lækre. 🙂 og hvis du klikker på linket i indlægget så finder du opskriften. 🙂

      Du ønskers osse en god dag.

  • Svar Susanne 8. december 2012 at 16:32

    Uhmmm dem må jeg lave i morgen, hvor de jo lover snestorm. Glæder mig til at smage…

    • Svar Catarina 8. december 2012 at 20:47

      @Susanne – Pas på Susanne, de er stærkt vanedannende 😀

  • Svar Marina Nothlev 9. december 2012 at 09:29

    Ser lækkert ud, ville gerne smage den ris ala mande
    Det er en af mine yndlings desserter, da jeg stod i lære spiste jeg en dyb tallerken fuld hver dag i december
    Det er det eneste jeg bare spiser uden og overveje om det nu er nødvendigt
    Også en af de eneste retter jeg ikke har forsøgt at erstatte med noget der er sundere
    Man kan ikke lave ris ala mande uden fløde , det går bare ikke 🙂

    • Svar Catarina 9. december 2012 at 12:27

      @Marina – Jeg skal nok lave den næste gang du kommer ned, så kan du jo vurdere om den er sagen, specielt med den lille hjemlige ingrediens i. 😉

      Nej ris a la mande kan bestemt ikke laves uden fløde, det er en dødssynd. 😉

  • Svar qvinde 9. december 2012 at 10:56

    Jeg har nok altid mest været risengrødelskeren, men er risalamanden rigtig god, så ka jeg faktisk også forfalde til den:)

    Til gengæld ka jeg aldrig få nok af saltmandler, og de gør sig jo virkelig til når de serveres sammen med et stort glas rødvin:)))

    • Svar Catarina 9. december 2012 at 12:34

      @Qvinde – Næste gang du kommer skal jeg nok have en lille portion klar til dig. Jeg elsker ogsårisengrød, men desserten er osse god. 🙂

  • Svar qvinde 9. december 2012 at 22:16

    Mums, vi skal hygge ja vi skal 🙂

    • Svar Catarina 10. december 2012 at 06:34

      @Qvinde – Det skal vi nemlig 🙂

    Skriv gerne en kommentar