Mandagmorgen og madpakken er klar

4. februar 2013

20130204-070547.jpg
~Dagen madpakke er ikke nogen kulinarisk himmerigsmundfuld, men jeg bliver mere end mæt af den og det er det vigtigste. Et lille stykke kylling, æg og agurker.

En ny uge er i gang efter en dejlig afslappende weekend, med filmhygge og god mad. Elsker weekender med liv og glade dage, men jeg elsker også de weekender hvor vi bare nyder hinandens selskab og slapper helt af. Og sådan en weekend har denne været.

Nu er mandagen i gang og energien er i top. Badet er klaret og det samme er madpakken. Inden længe må jeg heller smutte ud af morgenkåben og i noget rigtigt tøj og så se om jeg ikke kan tæmme håret, så jeg kan se lidt civiliseret ud.

Må din mandag blive en dejlig én af slagsen.

I samme genre

2 kommentarer

  • Svar gittesp 4. februar 2013 at 09:03

    Dejlig madpakke. Velbekomme 🙂

    • Svar Catarina 4. februar 2013 at 11:19

      @GitteSP – en helt almindelig en og sådan er min madpakke det for det meste. 🙂

    Skriv gerne en kommentar